•  

Regels en afspraken - Jeugd deel 2

Jeugdspelers en hun ouders worden verzocht goede nota te nemen van de regels en afspraken die uitgevaardigd zijn door de jeugdcommissie van RKVV Den Dungen. Het naleven van deze regels is in het belang van ons allen!

In de vorige uitgave van de Groen Witter namen wij deel 1 op. Op de website zie u deel 1 in de rubriek "Het laatste nieuws" onder datum 24 september 2004.

Kleding Trainingen: verplicht is om in sporttenue te trainen. Vanaf de E-jeugd is men ook verplicht om in andere kleding naar het sportpark te komen, dan waarin je traint (of anders om!)

Schoenen: Wij raden C-, D-, E- en F- jeugdspelers aan om te trainen en te voetballen op schoenen met vaste noppen. A- en B-spelers zijn vrij in de keuze van schoenen maar kunnen wel verzocht worden om andere schoe-nen aan te doen.

Scheenbeschermers: Elk jeugdlid is verplicht tot het dragen van scheen-beschermers tijdens de wedstrijden. E.e.a. volgens de reglementen van de KNVB.

Douchen: Na afloop van de training en wedstrijd is iedereen verplicht te douchen. Ook is het dragen van badslippers in de doucheruimte verplicht. Pupillentrainers douchen in een aparte ruimte of nadat de spelers weg zijn uit de kleedkamer. Wij adviseren F-pupillen te douchen, ook na de training. Dit is echter niet verplicht.

Alcohol: spelers jonger dan 16 jaar mogen geen alcohol drinken op het sportcomplex.

Roken: In de kleedkamers mag niemand roken.

Spelen met geld: Het spelen om geld ( bij bijvoorbeeld kaarten, darten etc.) is ten strengste verboden.

Sieraden: Sieraden moeten zowel tijdens trainingen en wedstrijden worden afgedaan. Het beste is om deze thuis te laten.

Vernielingen: Indien een lid van RKVV Den Dungen zich schuldig heeft gemaakt aan vernielingen op sportpark Jacobskamp of bij andere verenigingen zal hij c.q. de ouders daarvoor aansprakelijk worden gesteld, dus: het bestuur van RKVV Den Dungen is niet aansprakelijk voor vernielingen aangebracht door haar leden.

Terug naar het overzicht