•  

All Communications steekt D2 in het nieuw

De D-2 pupillen van voetbalvereniging Den Dungen kunnen zich de ko-mende seizoenen in hun fraaie nieuwe tenue met een gerust hart tonen op de voetbalvelden. De heren Chris van Alebeek en Ton van Roosmalen van All Communications kwamen met RKVV Den Dungen overeen om als kle-dingsponsor op te treden van genoemd team. All Communications is een Dungens bedrijf dat gespecialiseerd is in telecommunicatie.

Met name op het gebied van telefoonabonnementen timmert men flink aan de weg sinds deze markt “vrij” is, zowel in de particuliere - als in de zakelijke sector. Via de provider “Euphony” worden telecommunicatiediensten van hoge kwali-teit met competitieve prijzen verzorgd. Euphony verovert een sterke plaats op de Europese markt voor telefonie en dataverkeer via het publiek ge-schakeld netwerk en voor mobiele telefonie.

RKVV Den Dungen is blij met het initiatief van het bedrijf All Communications. Met behulp van kledingsponsors kan de voetbalvereniging haar teams wekelijks representatief laten aantreden op de sportvelden. Ook de team foto is op natuurlijk op onze website te bewonderen!

Terug naar het overzicht