•  

Algehele afgelasting

Mensen die een buitensport beoefenen weten dat hun activiteiten wel eens beïnvloed kunnen worden door het weer. Voor het eerst in dit seizoen werden we geconfronteerd met een langere periode van vochtigheid. De overvloedige regenval deed menig sportveld in een spons veranderen, hetgeen voor de KNVB aanleiding was om zowel op zaterdag als op zondag het gehele programma van het amateurvoetbal te strepen.

Op teletekst pagina 603 zagen we op vrijdag aangekondigd dat o.a. voor het district Zuid 1 het gehele programma geannuleerd was, terwijl in de loop van zaterdag duidelijk werd dat ook de senioren zich op zondag met andere belangrijke dingen bezig konden gaan houden.

Dat bood de jonge vaders onder ons de gelegenheid met hun kroost richting Dungense brug te trekken om, ondanks de lage temperaturen, daar de Sint en zijn Pieten een warm onthaal te bieden.

Waar de ongelovigen zich vooral met enige spanning richten op het wel of niet doorgaan van het voetbalprogramma zullen vooral de allerkleinste leden van onze voetbalclub het voetbal even op het tweede plan laten komen en vol verwachting uitkijken naar een ontmoeting met Sinterklaas en Zwarte Piet.

Terug naar het overzicht