•  

Uit de bestuurskamer

Waarden en normen: Waarden en normen zijn uitspraken die de laatste weken in de publiciteit staan.Ook bij onze vereniging wordt een hoge prioriteit gegeven aan waarden en normen. Het bestuur zal dan ook niet aarzelen wanneer leden en/of supporters zich misdragen door woorden of anderszins om dan handelend op te treden. Er zal voor niemand een uitzondering worden gemaakt welke functie men ook binnen de vereniging heeft. Ook het huishoudelijk reglement is hierin duidelijk en wij zullen dat dan ook toepassen. Onze vereniging heeft een positieve uitstraling en dat willen wij ook zo houden.

Nieuwjaarsreceptie:

De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op zondag 2 januari 2005 van 14.00 tot 17.00 uur.

Sportpark en privatisering:

Den Dungen weet vóór 31-12-2005 of er een geheel nieuw sportpark komt of alleen de opstallen. Definitieve besluitvorming hierover vindt plaats in 2005.

WSD gaat het onderhoud doen, de verenigingen hebben een heel uitgebreide onderhoudsbeschrijving. Wel is er de mogelijkheid voor de verenigingen om zelf offertes aan te vragen en met een ander in zee te gaan. Op de volgende bijeenkomst worden de regels duidelijk uitgewerkt voor de privatisering.

Er komt een werkgroep van 3 personen die namens alle verenigin-gen die betrokken zijn bij het project “nieuw sportpark” de contacten met de gemeente gaat onderhouden.

Internet:

Tijdens de winterstop zullen vanuit de commissie communicatie de kabelproblemen worden opgelost. Uitgangspunt is dat we in het nieuwe jaar (of zo mogelijk al eerder) vanuit het wedstrijdsecretariaat gebruik kunnen maken van de internetverbinding.

Terug naar het overzicht