•  

Tweede seizoenshelft

Het eerste elftal gaat komende zondag beginnen aan de tweede seizoenshelft. Onze zuiderburen gebruiken in dit verband hiervoor de alleszeggende uitdrukking dat men toe is aan de “terugwedstrijd”.

Het openingsduel tegen promovendus OSC ligt ons overigens nog vers in het geheugen. Waarschijnlijk vanwege het feit dat deze ploeg een zeer degelijke indruk achtergelaten heeft. Compact spelend als het nodig is, snel overschakelend op de aanval als daar de mogelijkheden voor zijn en attent gebruik makend van de bijzondere klasse van enkele individualisten. Het belooft voor Den Dungen 1 in ieder geval een interessant begin van het tweede gedeelte van de competitie te worden.

De overige seniorenploegen en de jeugdteams hebben er begin december ook ongeveer de helft van hun te spelen wedstrijden opzitten. Een mooi moment om als begeleiders en spelers even de balans op te maken. Wanneer het tot dusver voortvarend ging, is het zaak deze goede lijn door te zetten. En mochten de resultaten wat minder zijn geweest, dan is er nog geen man overboord.

Ons recept: vol goede moed verder gaan, plezier in het spelletje blijven houden en proberen met veel inzet nog wat puntjes bij elkaar te sprokkelen!

Terug naar het overzicht