•  

Gezellig Sinterklaasfeest

Ruim vijftig jonge voetballers waren op vrijdag 26 november j.l. naar de kantine getogen om daar Sint Nicolaas en zijn Pieten te mogen ontmoeten.

De F- en E-pupillen die vooraf luidkeels hadden gezongen om er toch maar verzekerd van te zijn dat de Sint echt een bezoek zou brengen aan het sportpark Jacobskamp waren bijzonder uitgelaten; de vrolijke stemming zat er bij iedereen goed in. De Sint, die voor iedereen een hartelijk woordje had, was vol lof over de manier waarop de jongste spelers van Den Dungen zich inzetten. Ook aan iedereen die het deze jongelingen mogelijk maakt bij de voetbalclub zoveel plezier te hebben, werd een dankwoord gericht.

Tijdens de Sintviering nam het enthousiasme met de minuut toe. Dankbaar werd er gereageerd op de lovende persoonlijke woorden van Sinterklaas, uit volle borst werden onder leiding van Heninjo en Guanito de “spreekkoren” meegezongen, het “We are de Champions “ werd de herfstkampioen van harte gegund en tijdens de “Americo-song” kon iedereen de Sint nog even de hand schudden of lekker stoer voor het alternatieve “high five” kiezen.

En met het uitdelen van de cadeautjes, kwam er een einde aan deze gezellige Sinterklaasviering en keerden onze jongste voetballers met een goed gevoel huiswaarts.

Met dank aan de verantwoordelijke commissieleden van onze jeugdafdeling kunnen we terugzien op een geslaagde activiteit.

Terug naar het overzicht