•  

De winterstop nadert

INHAALPROGRAMMA

Met het inhaalprogramma voor senioren dat op de rol staat, wordt in feite de winterstop ingeluid. Om zoveel als mogelijk het aantal gespeelde competitieduels in evenwicht te brengen, worden de tot op heden afgelaste duels zondag a.s. ingehaald en kunnen diegenen die het wedstrijdpro-gramma zonder onderbreking af wisten te werken, eigenlijk al aan de winterpauze beginnen. Na komende zondag beginnen we aan de winterstop. Op 16 januari 2005 wordt het programma voor de senioren hervat.

ACTIVITEITEN

Op het moment dat we ons in mindere mate bezig houden met het actief bedrijven van de veldvoetbalsport, nemen de nevenactiviteiten toe. Met name de jeugdleden kunnen zich verheugen in een gevarieerd activiteitenprogramma dat de komende weken zijn beslag krijgt. Zowel in deze uitgave als die van volgende week zullen wij u uitgebreid berichten over de diverse activiteiten.

VERSCHIJNING GROEN WITTER

In de week van 20 december a.s. zal de laatste Groen Witter van 2004 verschijnen. In de week van 10 januari 2005 zijn we weer terug. Een vriendelijk verzoek aan inzenders van kopie om op te nemen mededelingen en teksten in de brievenbus te doen op bovengenoemd redactieadres of aan te leveren per e-mail: groenwitter@rkvvdendungen.net

Terug naar het overzicht