•  

Korte onderbreking ten einde

Terwijl de ramp in Azië de gemoederen nog steeds bezig houdt en het nieuws al wekenlang wordt beheerst door deze afschuwelijke gebeurtenis, gaan wij na een korte onderbreking ook weer een poging wagen om onze nieuwsberichten, die godzijdank van een heel ander kaliber zijn, aan u over te brengen.

De winterstop is ten einde. Gelet op de klimatologische omstandigheden gedurende de voorbije periode had het woord “winter” rustig mogen vervallen en hadden we de voorbije stop beter aan kunnen duiden met “feestdagenonderbreking”. Hoe we het ook wenden of keren, feit is dat we komen-de weekend weer massaal naar de velden trekken voor de hervatting van de amateurcompetitie.

We zijn benieuwd of de diverse senioren- en jeugdteams hun fraai verworven posities kunnen handhaven en of de tot op heden minder voortvarende ploegen karakter tonen door met een positieve instelling de rest van het seizoen uit te spelen. Met meer dan gemiddelde interesse gaan we ui-teraard ook de prestaties van onze hoofdmacht volgen. Gespannen wachten we af of ons eerste elftal in staat is vanuit een uiterst riante uitgangspositie voldoende punten bij elkaar te voetballen om aan het eind van de rit te worden bekroond tot de beste in hun klasse!

Terug naar het overzicht