•  

Supporterssteun voor eerste elftal

Tot dusver behaalde ons eerste elftal in de competitie 29 punten uit 12 wedstrijden en heeft met 5 punten voorsprong en een imponerend doelsal-do van +30 (47 voor en 17 tegen) enige afstand genomen van de concurrentie.

We zijn inmiddels overtuigd van de kwaliteiten die dit team herbergt, maar we weten ook als geen ander dat naarmate de eindstreep nadert er andere factoren mee gaan spelen. Naast het doseren van de trainingsarbeid zal de technische staf ook de nodige ondersteuning moeten bieden, wanneer er tegenslagen overwonnen moeten worden. De spanning zal toe gaan nemen en tegenstanders zullen hun strijdwijze aan gaan passen om de koploper punten afhandig te maken.

De spelers en technische staf van ons eerste elftal gaan er alles aan doen om te proberen de koppositie in de vierde klasse D te handhaven. Naast de eigen inbreng is het voor onze voetballers echter ook van groot belang te kunnen rekenen op de steun vanaf de zijlijn. Het is alom bekend dat voet-ballers het als een ruggesteun ervaren om door een grote groep supporters te worden aangemoedigd. Hierbij geldt natuurlijk dat we ook bij onverhoop-te tegenslagen vertrouwen in de ploeg blijven houden.

Zondag a.s. gaat Den Dungen de lastige uitwedstrijd tegen SCI in Halder spelen en dan wordt het bijzonder op prijs gesteld als men ook kan rekenen op steun van de trouwe Dungense supporters. Wanneer onze supporters voor de goede sfeer langs de lijn zorgen, zullen de spelers ervoor zorgen dat binnen de lijnen alles naar wens verloopt…….met naar we hopen een goede afloop.

Supporters, alvast bedankt voor jullie medewerking. We rekenen op jullie steun!

Terug naar het overzicht