•  

Stroef verloop competitie 2005

Tot dusver verloopt de competitie in het nieuwe jaar allesbehalve vlekkeloos. Tijdens de winterstop was het redelijk voetbalweer, direct daarna deed de winter echter haar intrede en was voetballen even onmogelijk. Vervolgens kon er net voor carnaval een gedeelte van de vastgestelde wedstrijden worden gespeeld, maar met de carnavalsdagen in aantocht wisten we dat er in onze regio sowieso geen aandacht aan amateurvoetbal besteed zou worden.

Nou en dat het weer ons afgelopen weekend niet gunstig gezind was, hebt u allen zelf kunnen ervaren. Een stevige wind, regen- hagel- en sneeuwbuien trokken over ons land en zorgden op veel plaatsen voor overvolle sloten, natte weilanden en doordrenkte voetbalvelden. De weersomstandigheden waren van dien aard dat de verantwoordelijke terreinbeheerders het wijze besluit namen om de vastgestelde wedstrijden te strepen.

Hoe sneu zoiets ook is voor al diegenen die in 2005 nou eens echt volop aan de bak willen, er valt weinig tegen te doen! Het is de speling der natuur en daar kunnen we nou eenmaal weinig invloed op uitoefenen.

Ons eerste elftal heeft in het nieuwe jaar tot dusver niet één competitiewedstrijd gespeeld. Hoewel de omstandigheden waaronder getraind moet worden in deze tijd ook verre van ideaal zijn, gaan we er toch van uit dat de technische staf de spelersgroep weer gretig en scherp aan de herstart van de tot nu toe zo succesvol verlopen competitie laat beginnen. Laten we hopen dat de successenreeks zondag a.s. voortgezet gaat worden. Als spelen mogelijk is, kan men uiteraard weer rekenen op de onmisbare steun van onze supporters!

Terug naar het overzicht