•  

Uitnodiging voorlichtingsavond alcohol en drugs

Aan: alle jeugd- en seniorenkaderleden, ouders van jeugdspelers en kantinemedewerkers van de voetbalvereniging Den Dungen

Beste mensen,

U kent allemaal ongetwijfeld het spreekwoord “als het kalf verdronken is, dempt men de put”.

Gelukkig is het kalf nog niet verdronken, maar je weet maar nooit!

En omdat dat te voorkomen organiseert RKVV Den Dungen in samenwerking met Novadic-Kentron (een organisatie, die zich bezig houdt met voorlichting op gebied van alcohol- en drugsgebruik) een voorlichting- en discussieavond op maandag 14 maart 2005 a.s. in de kantine op het sportpark Jacobskamp. Aanvang 20.00 uur.

Voor u als begeleider van jeugdigen of als ouders, is het belangrijk het gebruik of het overmatig gebruik van alcohol en/of drugs te kunnen constateren, zodat u op passende wijze kunt reageren

HET PROGRAMMA VAN DE AVOND

* Inleiding

* Alcohol

- Algemeen.

- Alcohol en sport.

- Alcohol en verkeer.

* Drugs

- Algemeen, voorlichting over de huidige bestaande drugs

- Signalering.

PAUZE: Drugskoffers: bezichtigen van diverse middelen

Info: folders en verwijsmogelijkheden

* Praktijk

* Stellingen

* Nabespreking

* Afsluiting

Het is voor U van groot belang om tijdig, beginnend probleemgedrag te kunnen constateren.

De inleiders van Novadic-Kentron zijn vakkundige en ervaren men-sen op dit gebied en kunnen u op een realistische wijze over middelengebruik onder de jeugd bijpraten.

Wij hopen, dat u van deze uitnodiging gebruik maakt en onder-staande strook vóór 1 maart 2005 a.s. inlevert bij de bestuurskamer of in de kopiebus in de kantine van RKVV Den Dungen. Wij hopen vele belangstellenden te mogen begroeten op 14 maart a.s.!

Mochten er te veel aanmeldingen zijn voor één avond, dan kunnen wij in samenwerking met Novadic-Kentron nog een avond organiseren. In eerste instantie willen wij vooral voorrang geven aan jeugdkaderleden. Mochten er meerdere avonden gehouden worden, dan krijgt u vanzelfsprekend van ons te horen wanneer u welkom bent!

Met vriendelijke groet,

Novadic-Kentron en Bestuur RKVV Den Dungen

"-----------------------------------------------------------------------------

OPGAVE VOOR DEELNAME AAN DE

THEMA-AVOND ALCOHOL EN DRUGS op 14 maart 2005

Naam:_________________________________________________

Ouder, leider of trainer van:________________________________

Team:_________________________________________________

Deze strook s.v.p. inleveren vóór 1 maart a.s. in de kopiebus in de kantine of in de daarvoor bestemde doos in het wedstrijdsecretariaat.

Lezers van de website worden verzocht de strook uit de printen of zelf even een deelnamebriefje te schrijven en dit in de kopie-bus te doen of in te leveren bij het wedstrijdsecretariaat

Terug naar het overzicht