•  

Voorzitter draagt taak over

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 25 oktober 2004 werd rondom het agendapunt “bestuursverkiezing”, met instemming van de leden, onder andere besloten dat voorzitter Jules Sleutjes in het lopend seizoen op interim-basis verder zou gaan tot op het moment dat de vacature ingevuld zou zijn. De zich niet herkiesbaar stellende voorzitter had al eerder aangegeven te willen stoppen, omdat hij de mening toegedaan is, dat het clubbelang gediend wordt met een frequente doorstroming in bestuursfuncties.

Op maandag 28 februari j.l. heeft Jules voor de laatste keer de bestuursvergadering voorgezeten; per 1 maart 2005 is in zijn opvolging voorzien in de persoon van Mari van Grinsven.

Gedurende ruim zes seizoenen heeft de scheidend voorzitter zich vol overgave van zijn taak gekweten. Jules zelf heeft wel eens aangegeven, dat het vooral in het begin wennen was; de clubmensen kenden hem nog niet en hijzelf had tijd nodig zich uitgebreid op de hoogte te stellen van de bestuurlijke problematiek en het reilen en zeilen van de vereniging. Toch heeft hij zich na zijn aantreden snel ingewerkt om vervolgens op acceptabele wijze de bestuurlijke leiding op zich te nemen. Zoekende naar de juiste balans tussen de vereiste zakelijke aanpak en de gemoedelijke bejegening die hoort bij de cultuur binnen de club stuwde hij samen met zijn medebestuurders de voetbalvereniging de juiste richting in.

Er werd hard gewerkt om te zorgen voor een gezonde financiële basis om van daaruit de nodige investeringen te kunnen verrichten. Het is alom bekend, dat bij RKVV Den Dungen bestuurders tussen de dagelijkse gang van zaken door de handen vol hebben aan verwikkelingen rondom de accommodatie. Voor de voorzitter betekende dit frequent overleg met de lokale overheid en andere betrokkenen met het doel de leden zowel nu als in de toekomst met plezier hun trainingen en wedstrijden te laten afwerken.

Dat Jules naast zijn bestuurlijke taken het uitvoerende werk niet schuwde, liet hij vooral blijken tijdens de viering van het gouden jubileum in 2002. Mede vanwege de inbreng van een trotse voorzitter kon dit prachtige evenement tot een groot succes gemaakt worden.

We zijn Jules (met op de achtergrond zijn vrouw Franka) veel dank verschuldigd voor de wijze waarop hij zich met zijn deskundige inbreng in de afgelopen jaren heeft ingezet voor onze voetbalclub!

Bedankt en alle goeds voor de toekomst toegewenst!

Terug naar het overzicht