•  

Informatie-avond alcohol en drugs!!

BELANGRIJK

Informatie- en discussie- avond alcohol en drugs

In de Groen Witter en op de website van RKVV Den Dungen is er aangegeven dat er op 14 maart a.s. (aanvang 20.00 uur in de kantine) aandacht zal zijn voor informatie aangaande alcohol en drugs in de sport.

Deze avond is in samenwerking met Novadic /Kentron opgezet.

Op deze avond wordt belangrijke informatie verstrekt voor mensen die bij een sportclub als Den Dungen leden begeleiden. Kaderleden van senioren- als jeugdafdeling zijn dan ook van harte welkom. Maar ook ouders en andere belangstellenden die geïnteresseerd zijn in deze problematiek worden uitgenodigd in te schrijven.

Zowel door de jeugdcommissie als het hoofdbestuur wordt er veel belang gehecht aan het preventieve karakter van dit onderwerp. De op deze avond verstrekte informatie kan zeer goed van pas komen bij de mooie, maar ook verantwoordelijke taak van teambegeleider.

Om enigszins zicht te hebben op het aantal aanwezigen worden de deelnemers vriendelijk verzocht om onderstaande strook in te vullen en vóór 6 maart a.s. in te leveren in de kopie/ideeënbus van de kantine of in de hiervoor bestemde doos in het wedstrijdsecretariaat.

Mochten er onverhoopt te weinig inschrijvingen binnen komen, dan zijn wij helaas gedwongen de bijeenkomst te annuleren. Wij vertrouwen er echter op dat velen de noodzaak van dit soort bijeenkomsten onderkent en op 14 maart a.s. even tijd vrij wil maken.

Met vriendelijke groet,

Novadic-Kentron,

Namens het jeugdbestuur Rien van de Broek

Bestuur RKVV Den Dungen, coördinatiegroep Mieke Blokx, Henk van Roy en Toon Roefs.

Ik of wij willen graag deelnemen aan de thema-avond Alcohol en Drugs op 14 maart 2005.

Naam:…………………………………………………………………

Ouder, leider of trainer van:…………………………………………

Team of elftal:……………………………………………………

Opgeven per e-mail kan via Toon Roefs op e-mailadres info@jeanton.nl

Terug naar het overzicht