•  

Actie Dungense Dienstenveiling

Pastor, burgemeester en wethouder actief tijdens Dungense Dienstenveiling.

Pastor Van Beurden, burgemeester Pommer en wethouder Mathijsen komen omstreeks 15.00 uur persoonlijk hun dienst aanbieden tijdens de Dungense Dienstenmarkt die gehouden wordt op zondag 13 maart aanstaande.

Gedrieën presenteren ze zich als zwaar gefrustreerde scheidsrechters die tijdens hun laatste wedstrijd in elkaar geslagen zijn. Om niet getraumatiseerd te raken heeft de behandelend psychiater de heren aangeraden nog eenmaal een toernooitje te fluiten om daarna de schoenen en fluit voor altijd aan de kapstok te hangen.

Het maakt niet uit wat voor toernooi dan wel wedstrijd de scheidsrechters moeten fluiten, alle sporten zijn mogelijk want de heren zijn namelijk all-round! Gedacht wordt aan een toernooi waar alle Dungense sporten aan mee kunnen doen. Ieder team dat mee wil doen zal daarvoor in de buidel moeten tasten en € 500 moeten neertellen. De dag wordt echter afgesloten voor alle deelnemende teams met een grandioze barbecue in de pastorie-tuin. Volgens berichten zijn de gefrustreerde scheidsrechter op dit moment bezig met revalideren en repeteren. Een geweldig leuk en ludiek aanbod.

Teams die interesse hebben in dit toernooi, kunnen dit vooraf al kenbaar maken, maar dienen dan wel contact op te nemen met Joop Korsten 073-5943012. Door vooraf in te schrijven bent u verzekerd van deelname aan het toernooi en de afsluitende barbecue. De voorkeur van de gefrustreerde scheidsrechters is uitgesproken voor zondag 22 of zondag 29 mei 2005.

Kindermarkt (open van 13.00 tot 18,00 uur)

Naast dit unieke spektakel wordt er voor de kinderen een leuk alternatief en attractief programma aangeboden. Bij goede weersomstandigheden wordt er buiten een draaimolen geplaatst.

Binnen is er een springkussen, kunnen de kinderen worden geschminkt, is er een kleurwedstrijd en zijn er maar liefst 8 verschillende spelletje waar men gratis gebruik van kan maken. Een popcornmachine, suikerspin en snoepkraam moeten ervoor zorgen dat de kinderen niets tekort komen. Het rad van fortuin zal wederom draaien en mogelijk wordt er nog een leuke prijs gewonnen. Al met al een fantastisch aanbod zowel voor jong en oud.

De deuren van De Blauwe Scholk gaan open om 12.00 uur zodat u alle goederen en diensten kunt bezichtigen. De veiling vangt aan om 13.00 uur onder leiding van twee Dungense veilingmeesters namelijk Jos van Alebeek en Mark Minkels.

U kunt alle aangeboden diensten nog eens nalezen op onze website www.sintjacobusdemeerdere.nl

Tot zondag 13 maart zal daar het complete overzicht te zien zijn van alle aangeboden goederen en diensten.

Terug naar het overzicht