•  

Koninginnedag 30 april 2005

Volgens traditie ( sinds 1978 ) wordt er door de Dungense Voetbal Ondernemers in samenwerking met de RKVV een Gehandicaptenvoetbaltoernooi georganiseerd op het sportpark Jacobskamp.

De baten van dit evenement komen volledig ten goede aan het jaarlijkse carnavalsfeest wat we voor de gehandicapten medemens organiseren.

Ook dit jaar hebben we gekozen voor hetzelfde omvangrijke evenement als vorig jaar. We hebben wederom in overleg met het Oranjecomité, Harmonie Wilhelmina, Drie Donken Blaaskapel, Ad Gaudium en Pastor v. Beurden een Oranjefeest weten te organiseren voor de gehele Dungense bevolking.

Het gehele programma gaan we nu nog niet presenteren…….. we proberen U een klein beetje nieuwsgierig te houden!! In een later stadium als alle andere details precies bekend zijn gaan we gezamenlijk met alle deelnemende verenigingen / instanties een nieuwsbrief uitbrengen.

Op dit moment vragen wij de aandacht voor enkele sportieve elementen van deze dag. Buiten het gebruikelijke voetbaltoernooi gaan we in de kantine van de voetbalclub een Darttoernooi organiseren. Onze horeca activiteiten gaan we verplaatsen naar een Horeca (feest) Plaza welke we in gaan richten op het hoofdveld compleet met een groot podium. Om het feest compleet te maken hebben we vanaf 12.00 uur een muziekprogramma met diverse artiesten. We gaan om ± 18.00 uur het feest afsluiten met het prijsfestijn “ Schijt je rijk “ welke gehouden wordt op het trainingsveld, hierbij is een leuke prijs te winnen.

Heb je interesse om met een aantal vrienden deel te nemen aan het voetbaltoernooi?? Een voetbaltoernooi speciaal voor gelegenheidsteams.

Voetbaltoernooi wordt gespeeld op een half speelveld ( mini voetbal )

Aanvang toernooi : ± 11.00 uur / Einde ± 18.00 uur. Aantal spelers(sters) per team, max. 10 per elftalopgave. Max. 2 selectiespelers per team, op de elftalopgave

Minimumleeftijd is 14 jaar. Meld je ( het liefst schriftelijk ) voor 16 april a.s. aan bij :

Koen Plieger, Kampseveld 12 , Den Dungen ( tel: 073 - 5941490 )

Zorg voor een toepasselijke naam voor je team.

Wil je dartkampioen van Den Dungen worden … schrijf je in voor het toernooi !!

Aan dit toernooi kan iedereen deelnemen die woonachtig is in de Gemeente Sint Michielsgestel.

Er wordt gespeeld volgens het speltype: 501, Daarnaast is er een aparte wedstrijd voor de hoogste serie, dat wil zeggen met de 9 door ons uitgereikte pijlen gooien.

Inschrijfgeld per koppel bedraagt: € 7,50

Prijzengeld: 1e prijs: € 50,00 2e prijs: € 25,00 3e prijs: € 15,00

Er wordt een aparte prijs beschikbaar gesteld voor kinderen t/m 12 jaar.

Let op : Inschrijven tot maximaal 48 koppels

Nadere informatie en inschrijven ( liefst schriftelijk voor uiterlijk 25 april) bij:

René v.d. Veerdonk, Maaskantje 31a , Den Dungen ( tel: 073 – 5941338 )

Indien U meer informatie wenst over het totale evenement kunt U contact opnemen met de P.R. commissie van de Dungense Voetbal Ondernemers: Jan Cooymans, Heesterveld 2, 5271 XM Sint Michielsgestel ( tel: 06 - 52068015 )

Terug naar het overzicht