•  

BMC kampioen ....van 23 op 24 april...??

Dat onze buren BMC kampioen waren, wisten we al! Den Dungen heeft twee keer verloren van de echte kampioenen en daar doen wij vanuit Den Dungen niets aan af. Dat (vanuit Berlicum?) de mooie prestatie die men levert extra onderstreept moet worden met het weghalen van de middenstip (in Den Dungen hebben we teelgrond genoeg, dus dat komt wel goed!) en met het opplakken van affiches op deuren en reclameborden is op zich niet zo’ n probleem.

Wel wordt het problematischer als men bij Den Dungen ontdekt, dat de plakkaten zomaar niet te verwijderen zijn en wellicht gaat leiden tot extra kosten! Dat zullen de mensen uit Berlicum zo niet bedoeld hebben, maar feit is wel dat wij er bij onze voetbalclub nu even mee zitten. We houden het even op een uit de hand gelopen “grap” waarvan in het nachtelijk uur niet iedereen de gevolgen heeft kunnen overzien.

Waarom maken we melding van dit incident?

Op de eerste plaats omdat men vanuit het bestuur van Berlicum meteen richting Den Dungen kwam om zich op de hoogte te stellen en bereid was de zorgen (en de kosten?) met ons te delen. Op de tweede plaats omdat wij menen dat de ploeg uit Berlicum (of al diegenen die denken de kampioen hiermee een warm hart toe te dragen!) het niet zo bedoeld heeft en op zijn minst iemand stuurt die bereid is aan te geven hoe al die rotzooi verwijderd kan worden zonder dat dit kosten meebrengt voor de Dungense voetbalclub.

We houden contact met Berlicum en zijn ervan overtuigd dat we tot een voor beide partijen acceptabele oplossing kunnen komen!

Terug naar het overzicht