•  

Reunie Den Dungen 5/3/4......

Aankomende Zaterdag 28 mei houdt het huidige Den Dungen 4 elftal een reunie samen met alle spelers welke sinds de oprichting van dit elftal hebben meegespeeld.

De oprichting is jaren terug begonnen als een eenmalig initatief, maar gezien de vele positieve reacties heeft men toendertijd besloten om dit in competitieverband door te zetten. In al die jaren heeft dit elftal dienst gedaan als Den Dungen 5, Den Dungen 3 en momenteel Den Dungen 4.

Reden genoeg vinden de huidige spelers van Den Dungen 4 om eens een reunie te houden samen met alle (oud)spelers en sponsors.

Dit evenement zal aankomende zaterdag plaatsvinden op Sportpark Jacobskamp. Eerst zal men in een kleine toernooivorm enkele wedstrijden onderling spelen, waarna men dit geheel zal voortzetten in de vorm van een besloten BBQ en feestavond.

U bent allemaal van harte uitgenodigd om te komen kijken naar de wedstrijden tussen de vele (oud)spelers en sponsors van Den Dungen 5/3/4. De aanvang zal zijn omstreeks 17.00u op Sportpark Jacobskamp plaatsvinden.

Namens spelers Den Dungen 4

Terug naar het overzicht