•  

Afscheid Gerard en Bep Kastelijn

Tientallen jarenlang heeft hij het gezicht bepaald van onze kantine. Met een geweldige werklust en met veel gedrevenheid runde hij seizoenenlang het clubhuis en leverde als zodanig een zeer grote bijdrage aan een be-langrijke inkomstenbron van onze vereniging. Niets was hem teveel en altijd stond bij hem het belang van de club en zijn kantinebezoekers voorop. We hebben het natuurlijk over GERARD KASTELIJN. Gerard, met in zijn kielzog zijn vrouw Bep, heeft met zijn kantinewerkzaamheden de voetbalclub een formidabele dienst bewezen! Na dit seizoen is het echter over! Het is mooi geweest! Gerard en Bep stoppen ermee en dragen hun activiteiten over. Uiteraard dient aan het vertrek van deze mensen uit de kantine extra aandacht besteed te worden. Dat gaan we doen op zaterdag 25 juni 2005 van 16.00 tot 19.00 uur i n onze kantine. Alle “ klanten” zijn hierbij van harte uitgenodigd. We gaan ervan uit dat complete teams, veel vrijwilligers, maar ook supporters en andere fans van “De Kas” hem even persoonlijk willen bedanken. U krijgt daarvoor allemaal de gelegenheid! De uitnodigingen voor dit afscheidsfeestje gaan binnenkort de deur uit. We hebben gemeend er goed aan te doen een kort en bij Gerard en Bep passend programma te moeten maken. Dat ziet er als volgt uit.

AFSCHEIDSPROGRAMMA VAN ONZE “KAS”TELEIN

Dag, plaats, tijd: Op zaterdag 25 juni verzamelen tussen 16.00 en 16.30 uur in de kantine op het sportpark Jacobskamp voor een zogenaamde “ vijf euro middag”. Zoals bekend was in vroeger tijden “ de tientjesavond -toen nog in guldens- een favoriete activiteit van de Kas. Bij binnenkomst betaalt u € 5,--. U hoeft dan verder de drankjes die u gedurende de af-scheidsbijeenkomst nuttigt niet meer af te rekenen.

De Kas achter de tap en Bep in de keuken: Bij binnenkomst zal het u opvallen dat de Kas en zijn vrouw Bep op deze feestelijke dag het liefst nog even “gewoon” aan het werk zijn. Gerard tapt de biertjes en Bep heeft ongetwijfeld nog wel een huishoudelijk klusje te klaren. In “ stijl” afscheid nemen, betekent voor deze twee mensen dat ze met plezier nog even voor de voetbalclub werken! Behalve van hun werkzaamheden zullen Gerard en Bep op dit tijdstip vooral genieten van uw aller aanwezigheid!

Het moment: Tussen 16.45 en 17.00 uur is het moment daar dat de Kas zijn laatste biertje in de kantine tapt en Bep de laatste kop en schotel afwast! Het zit erop! Met veel waardering, respect en vol dankbaarheid nemen we even tijd voor een kort officieel gedeelte. Terwijl Gerard en Bep hun werkzaamheden overdragen aan de nieuwe kantinebeheerders Arnold en Ine van Grinsven wordt even aandacht gevraagd voor de mensen die ons gaan verlaten! Gerard en Bep Kastelijn: zo’ n dertig jaar kantine-werk…het is niet niks!

Uw waardering: Aansluitend krijgen alle aanwezigen de kans om Gerard en Bep even de hand te schudden, mooie woorden met elkaar te wisselen en zo u wilt uw dankbaarheid te onderstrepen met een attentie.

Het vervolg: Samen met Gerard en Bep, die zich lekker ontspannen tussen hun “klanten” begeven, maken we er een paar gezellige uurtjes van!

Nadere informatie: wenst u nadere informatie over deze afscheidsreceptie, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter van de nevenactiviteitencommissie Ad van Alebeek (074-5942383) of met Mari van Grinsven (073-5942276)

Terug naar het overzicht