•  

Kantine-clubhuis

Onze nieuwe kantinebeheerders hebben na de start in begin augustus inmiddels hun draai gevonden. Onder andere voorwaarden, met een iets andere aanpak en met andere mensen ontkom je er niet aan dat er zich op onderdelen wijzigingen voordoen.

Door de verruiming van de openingstijden zal onze kantine nog meer dan voorheen ook als clubhuis fungeren. Op dinsdag kunnen de vaste bezoekers van het spelershome nu in de kantine terecht en op woensdagmiddag kunnen ouders gezellig genieten van een kopje koffie als hun kleine voetballers de training afwerken. Ook het assortiment is iets uitgebreid: nog meer keuze in soorten drankjes en vanwege de investering in een nieuw apparaat ook de mogelijkheid met de naderende koude periode voor de deur om te genieten van lekkere warme chocolademelk.

Terwijl u luistert naar een goed stukje muziek is het goed toeven in onze kantine! En dat is ook het uitgangspunt.

Ons clubhuis moet vooral een plezierige ontmoetingsplaats zijn voor onze leden (zowel jong als oud), supporters, ouders en andere bij onze voetbalclub betrokkenen. We ontmoeten elkaar graag in onze kantine om er onder het genot van een drankje en een hapje lekker te rusten, te ontspannen of te buurten.

Welkom in ons clubhuis!

Terug naar het overzicht