•  

Geen voetbal!

Sint Nicolaas en zijn Pieten moesten afgelopen vrijdagavond alle zeilen bijzetten om tijdens een heuse sneeuwstorm de kantine van onze voetbalclub te bereiken.

Terwijl er vanwege de extreem slechte weersomstandigheden in het hele land gevaarlijke situaties ontstonden, het verkeer ontregeld was en er op alle fronten noodvoorzieningen getroffen moesten worden, wisten de hoofdrolspelers toch tijdig de in spanning uitkijkende jongste voetballers in ons clubhuis te begroeten.

Het werd een gezellig Sinterklaasfeestje! Er was aandacht voor het spel van de Sint en zijn Pieten, de jeugdige voetballers konden zich op gezette tijden uitleven tijdens leuke voetbal- en sinterklaasliederen en natuurlijk werd er gezorgd voor het nodige lekkers en een cadeautje.

Op het moment dat de kinderen bij de voetbalclub genoten van het Sinterklaasfeest was inmiddels wel duidelijk geworden dat er niet gevoetbald zou kunnen worden. Het pak sneeuw dat in korte tijd de voetbalvelden onbespeelbaar had gemaakt, noopte de KNVB tot een algehele afgelasting. In hoeverre de toestand van de velden het toelaat komend weekend te voetballen, is uiteraard sterk afhankelijk van de hoeveelheden regen, sneeuw en ijs die over de velden worden uitgestort.

Vanwege de onzekerheid over de doorgang van trainingen en wedstrijden is het goed tijdig de door onze vereniging en de voetbalbond hierover verstrekte informatie te raadplegen. Voor onze vereniging geldt dat we zowel via het clubblad als de website alle betrokkenen proberen zo volledig mogelijk in te lichten.

Terug naar het overzicht