•  

Op weg naar de winterpauze

Na de algehele afgelasting in het laatste weekend van november kon er afgelopen zaterdag en zondag onder redelijke omstandigheden gelukkig wel weer gespeeld worden.

We voetballen langer in de herfst en de winter, dan in de zomer en de lente, dus is statistisch gezien de kans op een annulering in de periode waarin we nu aangeland zijn groot. Gedurende de winterperiode is het lang niet altijd zeker dat wedstrijden doorgaan, maar evenzo goed kan er onder prima temperaturen heerlijk gevoetbald worden op goed bespeelbare velden.

Afgelopen zaterdag ging het wat dat betreft lekker, de zondagmorgen mocht er ook nog zijn, maar in de middag deed zowel het weer als de einduitslag van ons eerste elftal (de overwinning lag binnen handbereik, maar het werd een gelijkspel) somber aan.

Als de weergoden ons gunstig gezind zijn, worden de komende weken de laatste wedstrijden voor de winterpauze afgewerkt. Zo rond de jaarwisseling breekt voor veel teams het moment aan om de balans op te maken. Staan we er redelijk voor om de koppositie te behouden, moeten we extra ons best gaan doen om een plaats in de middenmoot veilig te stellen of moet er in het nieuwe jaar echt alles uit de kast om degradatie te voorkomen?

Met nog een regulier en een inhaalprogramma voor de boeg hopen wij van ganser harte dat onze teams nog in staat zijn de nodige punten bij elkaar te sprokkelen. Je kunt de buit voor de winter maar binnen hebben! Succes ermee!

Terug naar het overzicht