•  

Samen aan de slag!

De komende weken staat het voetbal voor even op een laag pitje. Met de feestdagen in zicht hebben we een paar weekenden vrijaf. Dat betekent geenszins dat het rustig zal zijn op het sportpark Jacobskamp. Onze commissie Faciliteiten heeft namelijk een aantal werkzaamheden in de kleedlokalen ingepland.

Al eerder werd aangekondigd dat het noodzakelijk is om een aantal bouwkundige aanpassingen te verrichten om zodoende te voldoen aan wettelijke eisen. Bovendien willen we ook graag dat zowel onze eigen leden als de gasten zich in toonbare lokalen kunnen omkleden.

Als er werk aan de winkel is binnen onze vereniging zijn we gewend om gebruik te kunnen maken van de inzet van veel vrijwilligers. Ook dit keer heeft een groot aantal mensen de medewerking toegezegd en we rekenen er dan ook op dat we samen aan de slag gaan om in korte tijd de geplande werkzaamheden gerealiseerd te hebben.

In verenigingsverband samenwerken is niet alleen efficiënt, maar levert ook een toegevoegde waarde op voor jezelf. Over enkele weken kunnen we met een voldaan gevoel terugkijken op hetgeen we dan gezamenlijk bereikt hebben. We gaan ervan uit dat eenieder zijn toezegging gestand doet en zeggen jullie bij voorbaat dank voor de medewerking.

Uiteraard wensen we u allen ook zinvolle kerstdagen en een prettige jaarwisseling. In de week van 2 januari 2006 zijn we terug met de volgende Groen Witter. Op 8 januari a.s. komen we in onze kantine tezamen om elkaar alle goeds voor het nieuwe jaar toe te wensen.

Terug naar het overzicht