•  

Vol vertrouwen 2006 in!

Het is niet alleen in ons dagelijks leven een groot goed om mensen in je nabijheid te hebben die bereid zijn zich sociaal, betrokken en met enig gevoel voor samenwerking op te stellen. Samenwerking, een begrip om te koesteren. In allerlei situaties stuiten we tegenwoordig op verregaande individualisering. Mensen worden opgeroepen hun eigen verantwoordelijkheid te nemen, maar zijn in vele gevallen niet toegerust hier mee om te gaan. Men is gebaat met de helpende hand van een ander! En gelukkig kunnen velen van ons nog rekenen op de hulpvaardigheid en inzet van anderen!

In dat opzicht hebben we ook binnen onze voetbalvereniging niet te klagen. Op weg naar de definitieve privatisering van het sportpark reikten velen ons in de afgelopen periode weer de helpende hand! Vanaf de start van het nieuwe seizoen tot aan de jaarwisseling is er door mensen uit alle geledingen van onze club hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we er op een plezierige manier de voetbalsport kunnen beoefenen en er ons bovenal thuis voelen.

Vanaf 1 januari 2006 is de privatisering een feit en kunnen we gezamenlijk –ondanks alle beperkingen die onze accommodatie herbergt- met gepaste trots elkaar ontmoeten op “ons” sportpark. Het succes van een vereniging wordt mede bepaald door functionele voorzieningen en deugdelijke materialen; van groot belang is echter vooral de wijze waarop we met elkaar omgaan. We hebben er binnen onze vereniging voor gekozen om in alle openheid, met respect voor elkaar te communiceren en het verenigingsbelang te allen tijde goed voor ogen te houden. Gezamenlijke belangen dienen te prevaleren boven het individuele belang.

Vol vertrouwen gaan wij het nieuwe jaar in! Overtuigd van ieders bereidheid een kleine bijdrage te willen leveren aan de prettige sfeer waarin we binnen onze club ook in het nieuwe jaar prestaties neer gaan zetten, wenst het bestuur u allen een gezond en sportief 2006 toe!

Terug naar het overzicht