•  

Het gehele programma eruit

Je hoeft niet eens een echt natuurmens te zijn om te genieten van alle vier de seizoenen die ons zeeklimaat met zich meebrengt.

Vol bewondering kan het ontluikende groen in een heerlijk lentezonnetje worden aanschouwd, terwijl een paar maanden later in de zomer plezier beleefd wordt aan de watersport als er tropische temperaturen in de zomer gemeten worden.

Weerliefhebbers zijn vaak lyrisch over de prachtige herfstkleuren en al net zo enthousiast als een stevige bries in het najaar ons landje teistert. Ook het koudste seizoen kent zijn charmes, als je er oog en gevoel voor wilt hebben.

Dat de weersgesteldheid in het afgelopen weekend eigenlijk prima was, zal het merendeel van onze voetballers echter een zorg zijn. Een heerlijk winterzonnetje en lage temperaturen zorgden voor mooie winterse taferelen, maar gooiden meteen ook roet in het eten om de amateurs op het voetbalveld in actie te laten komen.

De overkoepelende voetbalbond sommeerde tot een algehele afgelasting en daar zal iedereen begrip voor op kunnen brengen.

Zelfs in het betaald voetbal worden er wedstrijden gespeeld waarbij de staat van de grasmat van invloed is op het resultaat en het de nodige moeite kost tot leuk en goed voetbal te komen. Uiteraard geldt in geval van vorst in het veld ook nog dat de veiligheid in het geding kan zijn. Hoe we het overigens ook wenden of keren, gespeeld werd er door onze voetballers niet! We hopen ook het komend weekend op uitmuntend winterweer, maar voegen daar meteen aan toe dat onze voorkeur dan wel uit gaat naar omstandigheden waaronder wel gevoetbald kan worden!

Veel voetbalplezier…..ook in dit jaargetijde!

Terug naar het overzicht