•  

Voorlichtingsavond Jeugd G-voetbal

Op initiatief van voetbalvereniging Beerse Boys zal op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2006 op sportpark “De Klep” te Middelbeers het Voetbalspektakel Brabant plaatsvinden.

Hiervoor heeft zij een Stichting in het leven geroepen.

De doelstelling van het evenement is: laten zien dat voetbal meer is dan een plezierig spelletje.

Daarom wil zij de voetbalsport in al haar facetten promoten bij kinderen, ouders, scholen, trainers, begeleiders sport- en maatschappelijke organisaties, die gericht zijn op jeugd en samenleving.

Bij een positief financieel resultaat wil de Stichting projecten sponsoren die het welzijn van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking bevorderen door middel van sport.

Tegen deze achtergrond wil de Stichting het G-jeugdvoetbal in de regio promoten.

Zo speelt op zaterdag 20 mei het Nederlands Burgemeesterelftal tegen een G-team van O.D.C. uit Boxtel en vindt er op zondag 21 mei een G-jeugdvoetbaltoernooi plaats en speelt het nationaal ID- team tegen een selectie van spelers onder de 21 jaar uit de regio.

Voetbalvereniging Beerse Boys heeft de intentie uitgesproken een jeugd G-team op te richten.

Wij hebben de coördinator van het G-jeugdvoetbal van de KNVB, de heer Jaap de Vries, bereid gevonden het een en ander over het G-jeugdvoetbal te komen vertellen.

Op maandag 13 maart om 20.00 uur zal in het clubgebouw van Beerse Boys dan ook een voorlichtingsavond worden gehouden over dit onderwerp. Deze avond is bedoeld voor voetbalverenigingen, scholen, instellingen, ouders van kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, potentiële begeleiders, en voor iedereen, die meent een steentje te kunnen bijdragen aan de realisering van het jeugd G-voetbal in Brabant en met name in deze regio .

Voor deze avond wordt U bij deze dan ook van harte uitgenodigd.

De voorzitter van voetbalvereniging Beerse Boys,

P. van Gerven

De voorzitter van de Stichting Voetbalspektakel Brabant,

A. Reijnen

Terug naar het overzicht