•  

Opleidingen gaan gewoon door

Voor de tweede keer op een rij moesten voetballers, begeleiders en toeschouwers genoegen nemen met een algehele afgelasting. Afgelopen weekend behoefde men de gang naar het Jacobskamp niet te maken! Althans niet voor het spelen van competitiewedstrijden.

Het zal u niet vreemd voorkomen dat het voetballeven, ondanks het twee keer op rij doorhalen van het volledige competitieprogramma, gewoon doorgaat. Kijk maar eens even naar de actualiteit binnen onze eigen vereniging.

Twee in het oog springende zaken, die direct gerelateerd mogen worden aan het door ons allen zo geliefde voetbalspelletje willen we even onder uw aandacht brengen.

Allereerst de scheidsrechter: Jan en alleman heeft kritiek op deze functionarissen, maar we koesteren ze ook omdat we anders niemand hebben…! Scheidsrechters zijn onmisbaar voor het voetbalspel en onze vereniging is blij dat mensen binnen onze club bereid zijn zich op dit onderdeel te scholen en vervolgens hun diensten aan te bieden aan jeugd- en seniorenteams!

Verderop in de Groen Witter leest u ook dat onze jeugdtrainers op professionele wijze bijgeschoold gaan worden. Wij hebben bekwame jeugdtrainers in huis, maar zoals dat voor elke discipline geldt, dient ook hier het vakgebied onderhouden te worden. Met behulp van goed ingevoerde docenten investeren we bij onze voetbalclub op deze manier in onze eigen vrijwilligers. Met net iets meer bagage op zak zal men met nog meer zelfvertrouwen en plezier de hobby uit kunnen oefenen.

Voor zowel onze scheidsrechters als jeugdtrainers geldt dat onze vereniging zeer vereerd is met de inzet waarmee men zich op deze terreinen wil bekwamen en verder ontwikkelen.

Terug naar het overzicht