•  

Krokusvakantie

Ook afgelopen weekend was het een aantal teams vanwege de slechte gesteldheid van de terreinen niet gegund om in actie te komen. Gelukkig ging de wedstrijd van ons tweede tegen de naaste concurrent wel door. Het werd een klinkende overwinning die hopelijk op tijd komt om spelers en begeleiders het nodige zelfvertrouwen te schenken.

Dat het in de sport niet altijd meezit, ondervonden de selectiespelers van “twee” dit seizoen aan den lijve.

De gedrevenheid bij de begeleiding is er, de kwaliteit van de spelers en de wil om te winnen ook, maar het neemt even wat tijd in beslag voor men er als team echt staat. Hopelijk wordt met de behaalde zege (0-6 tegen degradatiekandidaat Beesd) de positieve lijn doorgezet. We hebben alle vertrouwen in onze jonge garde, die er alles aan gaat doen om afdaling naar een lagere klasse te voorkomen.

Voor complete programma’ s richten we ons vanaf heden op de data die liggen na carnaval. Op het moment dat de Krabberkoerant intensiever gelezen zal worden dan de Groen Witter (komende weekend dus) komen we niet aan voetballen toe. In de krokusvakantie die voor de deur staat, is het voor velen feestvieren geblazen. Lekker hossen en zingen met carnaval of de skihut in na het sneeuwhappen. Op woensdag na carnaval wordt er pas weer tegen een balletje getrapt.

Ook de medewerkers van de Groen Witter maken even pas op de plaats. In de carnavalsweek geen clubblad. Als je zin en tijd hebt, wel even carnavalvieren bij onze eigen voetbalclub. De activiteitencommissie maakt er melding van!

Terug naar het overzicht