•  

Gezellige playbackavond

Hoewel er enige vertraging optrad in het vaststellen van de datum kon op vrijdag 26 maart j.l. de voor onze club inmiddels zo bekende playbackavond gestalte krijgen. Het werd ook nu weer een daverend succes!

De aanwezige leden met aanhang beleefden een bijzonder plezierig avondje.

De organisatie (Danny v.d. Pas) en de presentatie (Hans Heesakkers) waren natuurlijk in vertrouwde en zeer bekwame handen. Nadat presentator Hans het aanwezige publiek allereerst wijs had weten te maken dat het aantal optredens minder was dan in andere jaren vanwege de verplichte voorrondes (het bestuur kwam slechts een half puntje tekort….!!) kon het spektakel beginnen.

De “koning” beet samen met zijn Teletubbiemaat het spits af! Knap dat twee jongelingen van het zesde (zonder enige plankenkoorts) het podium uit elkaar dansten! En dat nog wel met een Nederlandstalig nummer. Onze landstaal was toch favoriet vanavond. Want ook het achtste (met een telefoonnummer dat onze nieuwe hoofdsponsor All Communications deugd zal doen), de selectie en het achtste wensten in hun moerstaal hun act te vertolken. Twee “grijpgrage” jongens van de selectie (ze zijn toevallig allebei keeper) zetten Bassie en Adriaan bijzonder fraai uitgedost neer! Hun doelgroep (zeg maar onze pupillen!) was deze avond niet aanwezig, maar ook bij de “middelbaren” (overigens is het een publiek geheim dat veel adolescenten zich buitengewoon kunnen vermaken met de filmpjes van deze kindervrienden) viel hun optreden in de smaak! Dat wonderen de wereld niet uit zijn sloeg voor het achtste niet alleen op hun wekelijks optreden (ze stevenen rechtstreeks af op een kampioenschap!), maar werd nu door de verrijzenis van André Hazes opnieuw bevestigd. Compleet met kist en versnaperingen was in de kantine het Paasfeest voor deze volkszanger aangebroken. Onze “jonge” veteranen van het negende elftal gingen heerlijk terug in de tijd met de Rolling Stones. Compleet met bobbel (zo’n decimeter onder het naveltje) wist Mick Jagger met zijn maten de zaal in extase te brengen! Knap werk dat deze “veertigers” de jaren zestig weer deden herleven.

En toen kwam het serieuze karwei voor de jury! Onder leiding van voorzitter Marco (in het gewone leven “wrijver der kuiten” bij de selectie), Koen (zelf bij tijd en wijle een zeer respectabel zanger), Edmay (de charmante eega van presentator Hans) en Joyce (onze goedlachse jonge kantinebediende) kwam dit erudiete gezelschap tot de conclusie dat het negende de eerste prijs ten deel viel en zodoende de gigantische bokaal mee mocht torsen.

Petje af voor alle acteurs die op een bijzondere manier de aanwezige voetballeden wisten te vermaken. Complimenten ook voor de bediening, de organisatie, de presentatie en de jurering. Gezamenlijk zorgden jullie ervoor dat er bij onze voetbalclub inderdaad meer is dan voetbal alleen! De aanwezigen hebben ervan genoten en een bijzonder gezellig avondje beleefd! Dank aan eenieder die zich op welke manier dan ook heeft ingezet om deze activiteit te doen slagen!

Terug naar het overzicht