•  

Paasweekend

Naast de bezigheden die mensen hebben rondom de viering van het Paasfeest wordt er komend weekend ook volop gesport. Volgens goed gebruik wordt er op eerste Paasdag niet gevoetbald, maar zowel op Paaszaterdag als op Paasmaandag moet een aantal van onze seniorenleden aantreden om nog wat achterstallige wedstrijden af te wikkelen. Het is zaak het programma goed te raadplegen en tijdig de verantwoordelijke begeleiders in kennis te stellen als je onverhoopt verhinderd bent.

De spelers van het achtste elftal dienen een dubbelprogramma af te werken, maar zullen zich daar niet bezwaard bij voelen. Dit Dungense seniorenteam is immers in de winning mood en kan goede zaken doen als er tot dubbele winst gekomen worden. De weg naar een ereprijs kan geplaveid worden.

Ons eerste elftal is trouwens ook aan een bijzonder goede reeks bezig. Na vijf gewonnen duels ligt de derde periodetitel voor onze hoofdmacht voor het grijpen. Zonder dat er sprake zal zijn van onderschatting worden de laatste twee ontmoetingen (die overigens pas na het Paasweekend worden gespeeld) met vertrouwen tegemoet gezien.

Terug naar het overzicht