•  

De finish in zicht

Daar waar de ene voetballer op zijn laatste benen loopt en snakt naar het einde zal de ander met de kans op een prijsje nog graag een paar keer de voetbalschoenen uit de tas halen. Het einde van het seizoen 2005/2006 is in zicht! Teams gaan zich schrap zetten om degradatie te ontlopen of zich nog eens extra inspannen om de titel te bemachtigen. Het zal duidelijk zijn dat met nog twee competitieweekenden voor de boeg de prijzen nu echt verdeeld gaan worden.

In de vierde klasse D, waarin ons eerste elftal uitkomt, mocht afgelopen zaterdag onze plaatsgenoot SCI als kampioen gehuldigd worden. Felicitaties aan deze Gestelse ploeg, die hiermee een mooie prestatie neerzet!

Voor onze vaandeldragers geldt dat er wellicht via de nacompetitie nog promotie wordt afgedwongen. De spelersgroep en de begeleiding zijn er zeer op gespitst om via een extra serie wedstrijden het seizoen alsnog succesvol af te sluiten.

Hoewel nog enkele seniorenteams meer kans maken op de hoofdprijs is ons achtste elftal wel erg dichtbij het kampioenschap. Wie weet wordt zondag a.s. de kroon op het werk gezet! Met nog twee weken competitie voetbal valt er nog voldoende te beleven. We houden u ook de komende weken op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Terug naar het overzicht