•  

We wensen Henri Broeren een spoedig herstel toe

Zondag direct na afloop van de laatste competitiewedstrijd van ons negende elftal werd begeleider Henri Broeren onwel. Omdat de situatie zich ernstig liet aanzien, werd hij snel overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Hier aangekomen, werd Henri direct richting Utrecht vervoerd, waar hij behandeld werd voor hartproblemen.

In het verdere verloop van de dag is er namens onze vereniging door de dienstdoende weekenddienst herhaaldelijk contact geweest met de naaste familie om ons van de situatie op de hoogte te stellen. ’s Avonds ontvingen wij het bericht dat de behandeling geslaagd was en dat Henri inmiddels weer in het Bossche ziekenhuis op de hartbewaking verbleef.

Wij hopen van ganser harte dat in de eerste dagen na de medische ingreep zijn toestand stabiel blijft en de basis gelegd wordt voor een voorspoedig genezingsproces. Henri, het ga je goed!

Namens alle Groen Witten wensen we je alle goeds toe en spreken de hoop uit dat je, ondanks de moeilijke omstandigheden waarin je verkeert, toch snel weer de kracht vindt om aan je herstel te werken. Wij zullen u allen via het clubblad op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Terug naar het overzicht