•  

Presentatie jeugd- en seniorenplan 2006-2010

Vanuit onze voetbalvereniging klonken steeds vaker geluiden, dat er een behoefte bestond om regels mbt voetbalzaken op papier te zetten. Het bestuur heeft deze geluiden opgepakt en de Commissie Voetbalzaken de opdracht gegeven daarmee aan de slag te gaan.

Medio 2005 is de Commissie Voetbalzaken gestart met de opdracht:

Namelijk het beschrijven van een voetbalvisie, voetbalbeleid en organisatiestructuur passend bij onze voetbalvereniging. De Commissie Voetbalzaken heeft de afgelopen 8 maanden gebruikt om e.e.a. te vertalen in een z.g.n. Jeugd en Seniorenplan.

Dit Jeugd en Senioren dient als leidraad, maar kan ook dienen als belangrijk naslagwerk op weg naar duidelijkheid binnen onze vereniging. Een Jeugd en Seniorenplan schrijf je niet voor jezelf, het is bestemd voor alle leden, (jeugd)trainers, (jeugd)leiders en voor iedereen die op enigerlei wijze betrokken is bij RKVV Den Dungen.

De Commissie Voetbalzaken wil graag donderdag 29 juni 2006 gebruiken om dit Jeugd en Seniorenplan te presenteren aan haar leden. Onze bedoeling is om draagvlak te creëren voor dit ambitieuze jeugd en senioren plan maar ook om met elkaar hierover te discussiëren en van mening te wisselen. Verder willen we de Commissieleden Voetbalzaken zich nader voorstellen.

Daarom nodigen wij alle leden van onze vereniging, maar in het bijzonder de jeugdtrainers, seniorentrainers, jeugdleiders en leiders van alle elftallen,teams uit in ons clubhuis op donderdag 29 juni a.s. aanvang 19.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst zal uitleg worden gegeven over de koers die de komende jaren gevolgd zal worden.

Voor ieder elftal is een exemplaar Jeugd en Seniorenplan beschikbaar, maar ook de doelstelling, taakomschrijving, spelersreglement en het opleidingplan. Daarom verwachten wij dat er van ieder elftal/team minstens een vertegenwoordiger aanwezig zal zijn. Er wordt op deze avond geen wedstrijd gespeeld voor het WK.

Iedere lid van de RKVV Den Dungen is van harte welkom en wij hopen op een grote opkomst.

Met vriendelijke groet,

Peter vd Heuvel

Terug naar het overzicht