•  

We zijn er weer klaar voor

In de afgelopen periode is er door alle disciplines binnen onze vereniging hard gewerkt om met onze tien senioren-, zeven junioren- en veertien pupillenteams zo optimaal mogelijk aan de start van het seizoen 2006/2007 te verschijnen. De instroom van jonge voetballers blijft onverminderd doorgaan, dus ligt een uitbreiding van het aantal pupillenteams wellicht nog in het verschiet.

Hoewel het elk jaar opnieuw een hele klus is om alles weer goed op de rails te krijgen, werd door menigeen wel ervaren dat de gedegen organisatie die neergezet is hierbij een prima hulpmiddel blijkt te zijn. Uiteraard moet het werk wel uitgevoerd worden! Maar zoals we bij onze vereniging gewend zijn, kon gerekend worden op de steun en inzet van een groot aantal actieve vrijwilligers.

Ondanks alle beperkingen die ons sportpark kent, ziet er alles in de gebouwen en op en rond de velden weer keurig uit. Op het sportieve vlak werd er door zowel jong als oud fanatiek getraind en geoefend om ervoor te zorgen dat we fit en vol vertrouwen af kunnen trappen voor de nieuwe competitie.

Met informatiebulletin d’n Aftrap werd u allen, in de aanloop naar de eerste reguliere uitgave van de Groen Witter, uitgebreid geïnformeerd. Deze wijze van informatievoorziening was gelet op de vele lovende reacties die we ontvingen blijkbaar een schot in de roos.

Vanaf heden kunt u als vanouds weer op ons rekenen; we gaan u wekelijks weer van het Dungense voetbalnieuws voorzien. Zowel via het clubblad als de website (www.rkvvdendungen.net) worden leden, supporters en andere betrokkenen op de hoogte gehouden. En wanneer we u de komende tijd weer veel positief voetbalnieuws mogen brengen, worden we gesterkt in de gedachte dat onze voetballende leden en vrijwilligers veel plezier zullen beleven aan hun mooie hobby.

Wij wensen allen een succesvol, maar bovenal sportief seizoen toe!

Terug naar het overzicht