•  

Nieuwe trainers en oude trainers.

Zoals u wellicht heeft gemerkt, of hebt gelezen zijn er bij de lagere senioren elftallen verschillende nieuwe trainers aangesteld.

Zo zullen Joost de Kort, Angelo v.d. Doelen en Rene Goossens het komende seizoen gezamenlijk zorg dragen voor een uurtje voetbaltraining op de donderdagavond. Ook Jan v.d. Lee heeft te kennen gegeven het komende seizoen het 3e elftal te willen trainen en begeleiden op zondagmorgen. Wij wensen de nieuwe trainers dan ook het komende seizoen veel plezier en succes toe.

Reden tot het aantrekken van nieuwe trainers lag in het feit dat beide “oude” trainers Mari van Grinsven (snack) en Mari van Grinsven (voorzitter) te kennen hadden gegeven dat zij wilde stoppen met die taak. Beiden hebben jarenlang op donderdagavond op verschillende aanvangstijden de meest fanatieke spelers van de lagere elftallen getraind. Beiden waren ondanks weer en wind altijd paraat en ze zorgden ervoor dat er altijd wel ergens getraind kon worden.

Daarom een woord van dank voor alle jaren dat zij die taak op zich hebben genomen, mede namens alle spelers en leiders van de lagere teams. Als blijk van waardering hebben beiden een attentie namens de lagere teams deze week ontvangen.

Terug naar het overzicht