•  

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Hierbij nodigt het bestuur van RKVV Den Dungen haar leden uit tot het bijwonen van de Algemene ledenvergadering op maandag 30 oktober 2006 aanvang 20.00 uur in de kantine/clubhuis van het sportpark Jacobskamp.

Voor de Algemene ledenvergadering worden er geen persoonlijke

uitnodigingen verstuurd. De bijeenkomst wordt aangekondigd in het clubblad de Groen Witter, via de website (www.rkvvdendungen.net) en op de publicatieborden van het sportpark.

AGENDA

1. Opening: door de voorzitter.

2. Ingekomen stukken en mededelingen

3. Vaststelling van de notulen van de ALV van 31 oktober 2005.

(Opgenomen in dit nummer van de Groen Witter en op de Website.

4. Jaarverslag 2005/2006: Het door de secretaris opgestelde jaarverslag zal worden opgenomen in de Groen Witter van 23 oktober 2006 en op de website van onze vereniging.

5. Verslag kascommissie: de kascommissie zal haar bevindingen geven over het gevoerde financiële beleid en beheer over het verenigingsjaar 2005-2006.

6. Benoeming kascommissie voor het seizoen 2006/2007.

7. Financieel overzicht 2005/2006 en begroting 2006/2007. De financiële stukken liggen vanaf een half uur voor de aanvang van de vergadering (vanaf 19.30 uur) ter inzage in de kantine. Verder volgt er een mondelinge toelichting door de financieel verantwoordelijke van het bestuur. T.a.v. activiteiten vanuit de commissies kan er door de individuele commissievoorzitters eventueel een toelichting gegeven worden.

8. Bestuursverkiezing: Aftredend en niet herkiesbaar bestuurslid Wim Venrooy. Voor te dragen kandidaat voor toetreding door het bestuur: Hans van Lieshout. Er is nog een vacature voor de vervanging van Ad van Alebeek, die als bestuurslid verantwoordelijk was voor de commissie nevenactiviteiten. Kandidaten kunnen zich aanmelden tot aan de vergadering bij de secretaris van RKVV Den Dungen.

9. Rondvraag. Diegenen die gebruik wenst te maken van de rondvraag worden verzocht vragen schriftelijk (en met vermelding van je naam) voor te leggen aan het bestuur. Dit kan men doen tot 1 dag voor de vergadering via het secretariaatsadres (Zandstraat 42, Den Dungen) of tijdens de pauze die voorafgaat aan agendapunt 8.

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van RKVV Den Dungen op 31-10-2005.

Afwezig met kennisgeving: Jens en Niels van Alebeek, Theo v/d Wijgert, Rien, v/d Broek, Johan v/d Broek, Hemke v/d Aa, Jan Spierings, Jeannette Mutsaars, Brian v/d Steen.

Aanwezige leden 27 en het totale bestuur.

1. Opening: Afgelopen periode zijn er vele wisselingen geweest en is er een structuurwijziging doorgevoerd. De huidige voorzitter is ter vervanging van ad interim voorzitter Jules Sleutjes. Daarnaast is er bij de organisatie middels de commissies gezocht om voor iedere afzonderlijke commissie een verantwoordelijke bestuursverantwoordelijke te hebben die als commissievoorzitter kan optreden. Ieder bestuurslid stelde zich en zijn commissie-inhoud nader voor.

a. Mari van Grinsven: als voorzitter stuurt Mari alle commissies aan en is voor algemene en overstijgende zaken intern en extern aanspreekpunt.

b. Toon Roefs: Secretaris en verantwoordelijk voor de commissie Communicatie.

c. Wim Venrooy: Penningmeester en verantwoordelijk voor commissie Financiën

d. Peter van de Heuvel: verantwoordelijk voor commissie Voetbalzaken.

e. Gerard van de Heijden: verantwoordelijk voor de commissie Wedstrijdzaken

f. Marcel van Krieken: verantwoordelijk voor de commissie Faciliteiten.

g. Ad van Alebeek: verantwoordelijk voor de commissie nevenactiviteiten.

2. Mededelingen: Hierbij werden de personen met bericht van

verhindering benoemd.

3. Notulen vorige ALV: Hiervan wordt opgemerkt dat DVC een eigen rechtspersoon is en op de vraag of er juridische gevolgen kunnen optreden bij o.a. faillissement kunnen we aangeven dat er geen risico’s of gevolgen zijn. Daarmee zijn de notulen vastgesteld.

4. Jaarverslag 2004/2005. Is in zijn geheel goedgekeurd.

5. Bestuursverkiezing: Doordat Jules Sleutjes ad interim is aangebleven op de ALV 25 oktober 2005 was het bestuur gemachtigd om tussentijds het voorzitterschap in te vullen en dit is gebeurd in de persoon van Mari van Grinsven.

a. Toon Roefs is aftredend en herkiesbaar. ALV gaat akkoord met herbenoeming.

b. Gerard v/d Heijden en Marcel van Krieken zijn beiden aspirant-lid en kandidaat voor het bestuur. ALV is akkoord met toetreding in het bestuur.

6. Verslag Kascontrolecommissie:

Claus Spierings verwoordt de bevindingen. Alle bescheiden zijn overlegd en inzichtelijk gepresenteerd. De kascontrolecommissie heeft décharge verleent aan de penningmeester/bestuur. Zij geven het advies om intern door de financiële commissie tussentijdse controles uit te laten voeren. Claus Spierings treedt af en Hans van Lieshout wil aftreden vanwege zijn voorzitterschap van de commissie financiën.

7. Benoeming Kascontrolecommissie.

Jan Spierings en Rico v/d Dungen worden toegevoegd aan de

kascontrolecommissie.

8. Financieel overzicht:

Wij willen naar een open en transparante cultuur werken aangaande het inzetten van de financiële middelen van onze vereniging. Daarvoor willen we o.a. vanaf volgend jaar met een begroting en budgetten per commissie gaan werken. Voor het aspect overige wedstrijdkosten: Graag aandacht dat de vorderingen binnenkomen. Daarna gaat de ALV akkoord met het financiële overzicht.

9. Privatisering:

We zijn nu ruim 2 jaar bezig met de voorbereiding van de privatisering. Per 01-01-2006 kunnen wij middels de privatiseringsbeginselen door eigen werkzaamheden meer doen met de inkomsten vanuit de gemeente. Mari schetst als voorzitter het kader met de cijfers aangaande de privatiseringsvoorstellen. Cijfers moeten nog een kleine aanpassing vanwege de huurwijziging. Het bestuur stelt voor de huur en exploitatieovereenkomst te tekenen. De ALV gaat hiermee akkoord.

Op de vraag van Gerard Kastelijn hoe het zit met de beregeningsinstallatie wordt geantwoord dat de automatische besproeiing gezien moet worden in relatie tot de ontwikkelingen van het sportpark waarbij er geen kapitaalvernietiging plaatsvindt. Het nieuwe plan ter realisatie van een nieuw sportpark wordt verder toegelicht. De voorzitter schetst het kader en Marcel van Krieken geeft nog extra toelichting a.d.h.v. de situatietekeningen.

Het is een positief verhaal waarop verder geen vragen komen. Wel wordt er gevraagd als het in de ontwikkelingen nodig is om bij extra last aandacht te hebben voor de bewoners van de Litserstraat.

10. Rondvraag

Er zijn geen vragen vanuit de vergadering. Communicatie ervaart men als open en transparant. Door het bestuur wordt aangegeven om met vragen niet te wachten tot de rondvraag of de ALV, maar om direct in gesprek te gaan met het bestuur.

De voorzitter bedankt eenieder voor de prettige bijdrage in de ledenvergadering en wenst allen een gezellige informele voortzetting.

Terug naar het overzicht