•  

Algemene ledenvergadering 30 oktober

Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van maandag 30 oktober 2006 (aanvang 20.00 uur) zal de begroting (de financiële vertaling van de voorgenomen activiteiten) een enigszins gewijzigde opzet kennen. De opbouw van de begroting is voortaan gerelateerd aan onze organisatiestructuur.

De commissievoorzitters hebben als budgethouders (aan hen worden financiën toegekend om samen met de commissieleden de op zich genomen activiteiten uit te voeren) hun wensen kenbaar gemaakt binnen de geldende financiële kaders. Tijdens de jaarvergadering zal elke commissievoorzitter (allen bestuurslid) de in de begroting opgenomen bedragen kort toelichten Op deze manier kunnen de leden vernemen welke taken en activiteiten elke commissie uitvoert en hoe deze gefinancierd worden.

In principe zal op deze wijze in een kort tijdsbestek op heldere wijze het beleid voor het seizoen 2006/2007 worden uitgelegd. Uiteraard worden ook de kosten en baten voortvloeiend uit het privatiseringsproces (vanaf 1 januari 2006 in de begroting in beeld gebracht). Sinds 1 januari 2006 (ingang privatisering) draaien we als vereniging zelf op voor de kosten van het onderhoud van gebouwen en terreinen. Daar staat tegenover dat we jaarlijks van de gemeente een exploitatiebijdrage ontvangen om deze kosten te financieren.

We zullen aan onze leden uitleggen hoe de privatisering binnen onze club (zowel in de uitvoering als financieel) in zijn werk gaat.

Aanschaf materialen

Door de uitbreiding van onze trainingscapaciteit (er wordt sinds 1 oktober j.l. zowel getraind op Jacobskamp als in de Paterstraat) en om sommige trainingsvormen efficiënter te laten verlopen is besloten over te gaan tot aanschaf van extra materialen. Naast twee grote verplaatsbare doelen zijn er ook 2 pupillengoals en een viertal kleinere goaltjes (zowel voor senioren als jeugd) in bestelling. Met de ingebruikname van de vier kleine goals wordt blijkbaar het plezier bij oefenpartijtjes vergroot. Bij gebleken geschiktheid zal nogmaals een viertal oefendoeltjes worden aangeschaft. In een eerder stadium hebben we de besluiten rondom de veldverlichting in de Paterstraat meegedeeld.

Terug naar het overzicht