•  

Input leveren voor algemene ledenvergadering...

Komende maandag staat de algemene ledenvergadering gepland. Voor veel verenigingsmensen heeft dit soort bijeenkomsten weinig toegevoegde waarde, omdat vergaderen al geen hobby van ze is en men bovendien het lidmaatschap van de voetbalclub louter koppelt aan een partijtje voetbal.

Zelfs bestuurders kunnen begrip opbrengen voor zo’n standpunt. Uiteindelijk ben je lid van de vereniging om je sport op een plezierige manier te beoefenen. Je betaalt toch geen contributie om te vergaderen….!! Toch is het maar goed dat er algemene ledenvergaderingen zijn! Behalve dat het voor een verenigingsbestuur een voorgeschreven wet is om zich dan te verantwoorden, is het ook een bijeenkomst waar verregaande beslissingen genomen worden die alle leden aangaan.

Niet onbelangrijk hierbij is het feit dat bij een vereniging de leden het voor het zeggen hebben. En zo hoort dat!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn de jaarvergadering van maandag 30 oktober a.s. te bezoeken, dan kun je via de vele (korte) communicatielijnen die onze organisatie kent je woordje toch wel kwijt! Ons bestuur kennende zal men na de formele agendapunten overigens ook op een toegankelijke en ontspannen manier met de leden van gedachten willen wisselen over het plezier dat we met zijn allen beleven aan onze voetbalclub.

Terug naar het overzicht