•  

Na paasweekend op weg naar het slot

Met bakken kwam het naar beneden. De lammetjes in de wei en alles in knop! Paaspop en nog allerhande leuke attracties. Meubelboulevards, een weekendje weg, maar ook gewoon voetbal. Zelfs op amateurniveau.

Gelukkig heeft Pasen ook nog een diepzinnigere gedachte! Nieuw leven, maar bovenal iets voor elkaar willen en kunnen betekenen. Niet dat we nederlagen van onze concurrenten in dit daglicht willen plaatsen. Toch meer dan vermeldenswaard dat door het verlies van onze naaste buren Den Dungen –zonder zelf te spelen- nu echt stevig bovenaan staat. Het kan de opmaat zijn voor een mooie apotheose. Niet alleen voor onze ervaren senioren, maar ook voor een aantal jeugdteams. Gedreven als men is wil iedereen er het beste uit gaan halen! Vooral met sportiviteit hoog in het vaandel! We zijn met nogal wat teams in de running voor een mooie plaats op de ranglijst. Niet wanhopen als het niet lijkt te gaan lukken. Vooral de handen ineenslaan om er gezamenlijk alles aan te doen een prachtig resultaat neer te zetten voor je team.

Ook na het Paasweekend hebben we nog een paar weekjes om er op een sportieve manier iets van te maken. We hopen vooral ook in de laatste fase om het spel der prijzen te gaan genieten.

Zowel senioren als jeugd, veel succes toegewenst!

Terug naar het overzicht