•  

Laatste 3 finales nog te nemen.

Door de overwinning op DSC staat ons eerste elftal er beter voor dan ooit. Er zijn echter nog 3 lastige hobbels te nemen en één daarvan staat gepland aanstaande zondag 6 april.

RKKSV Kruistraat is de volgende tegenstander en door hun winst op SCZ is er nog steeds een kans dat zij niet degraderen en de laatste strohalm aangrijpen om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Met een inhaalduel tegen Wadenoijen is dat zeker niet onmogelijk. Dus onze jongens zijn gewaarschuwd en daarom een oproep aan allen om zondag het 1e elftal te komen ondersteunen in deze lastige thuiswedstrijd. We rekenen dan ook op een grote publieke ondersteuning tijdens de laatste 3 finales die nog gespeeld gaan worden.

Het tweede elftal speelt voorafgaand om 12.00 uur thuis tegen Beesd 2 en hebben zich de laatste weken in de subtop genesteld. Zij kunnen met nog enkele overwinningen zichzelf nog in de topvier spelen.

Als opwarmer voorafgaand zal er weer een echte derby worden gespeeld tussen onze jongens van de E3 en die van de E1 uit de Kruisstraat. Onze E3 krijgt opnieuw de kans en laten we hopen dat het weer nu geen spelbreker zal zijn. Wij verwachten onze E3 jongens om 13.45 uur op het sportpark en hun voorwedstrijd zal beginnen omstreeks 13.45 uur.

Daarom het wordt weer gezellig in en om het Dungense Sportpark. De uitbaters van clubhuis de Lange Jan hebben al aangekondigd dat er live muziek deze middag aanwezig zal zijn in het Clubhuis en hopelijk zal dat de sfeer ten goede komen.

Commissie Nevenactiviteiten

Terug naar het overzicht