•  

Voetbalfeestje in voorbereiding

Er moet eerst nog gevoetbald en gewonnen worden, maar dat we kans maken op het kampioenschap is duidelijk! Wanneer het gaat lukken kampioen te worden, hoort daarbij ook een feestje.

Dat dachten ook onze trouwe supporters onder wie Huub van der Steen. Hij ging afgelopen zondag spontaan aan de slag om alvast wat “proviand” in te zamelen voor een eventueel voetbalfeestje. De reacties waren tot dusver overweldigend.

Huub deed zelf het eerste aanbod en kreeg vervolgens toezeggingen (in de vorm van fusten bier en andere lekkernijen) van Rene Foolen, Mike Hellings, Kees de Kort (3x), Henk v.d. Doelen,Sjors v.d. Aa (2x), Hans Broeren, Bart Tibosch, LTM (2x), Trainer Stef Sijbers (2x), Koen Plieger jr., Fa. P. v.d. Heuvel De Engeltjes, Mark v.d. Steen, John v.d. Donk, Vissers en van Berkel Elektro, Fa. Frank van Boxtel.

Alvast dank aan al deze mensen die bereid zijn om samen met veel voetballiefhebbers een feestje te vieren…!!

Wanneer er nog meer mensen zijn die mee willen doen met deze feestactie, neem dan even contact op met Hans van Lieshout (073-5942645) die namens het bestuur deze actie coördineert.

Terug naar het overzicht