•  

Het wordt spannend…!!

Bij onze voetbalvereniging schreeuwen we niet hoog van de daken dat “we het wel even zullen gaan maken”! Al jarenlang kennen we onze plaats! We hebben een leuke vereniging waarbij veel mensen een fijne vrijetijdsbesteding vinden. Op sportief gebied doen we het zowel bij onze senioren als jeugdteams hartstikke goed.

Bij beide categorieën zijn nog teams in de race voor de beste klassering. Maar een kampioenschap hoeft het niet altijd te zijn om een leuk seizoen gedraaid te hebben. We kunnen ons weliswaar wat terughoudend blijven opstellen, maar mogen op dit moment toch vaststellen dat in het bijzonder ons eerste elftal een serieuze gooi gaat doen naar een ereplaats. Met nog twee wedstrijden te gaan met een voorsprong van twee en drie punten op respectievelijk de nummer twee en drie van de ranglijst heeft onze hoofdmacht zich een mooie uitgangspositie verworven.

We kunnen er niet omheen om in dit stadium van de competitie te spreken van kampioenskandidaten. Kampioen ben je echter pas als je na het laatste fluitsignaal van de laatste competitiewedstrijd de eerste plaats nog steeds in je bezit hebt. Daar gaan onze mannen samen met hun begeleiders de komende wedstrijden alles aan doen. Dat het spannend wordt, staat buiten kijf. We staken onze vaandeldragers al eerder een hart onder de riem door hen de nodige kwaliteiten toe te dichten. Onze jonge talentvolle ploeg weet zowat elke wedstrijd zelf het initiatief te nemen en zich een veldoverwicht te creëren. Hiermee wordt vaak het krachtsverschil aangetoond. En als dat veldoverwicht vervolgens ook nog een paar doelpuntjes oplevert, lijkt het een fluitje van een cent…!!

We gaan er niet te gemakkelijk over denken, want het worden ongetwijfeld nog twee zware duels! Dat maakt het er overigens alleen maar leuker op. Spanning en emotie horen bij de sport en dat gaan we zeker beleven in de komende weken! Steeds vaker merken we dat er van alle kanten steeds meer meegeleefd wordt met onze voetballers!

In het veld zal het moeten gebeuren, maar het team zal de ondersteuning van supporters als zeer positief ervaren. We vertrouwen erop dat spelers en supporters kunnen gaan genieten van spannende en succesvolle duels.

Terug naar het overzicht