•  

Met de bus naar GVV Geldermalsen

Rekening houdend met ieder scenario zou het kunnen, wanneer onze jongens bij GVV Geldermalsen winnen en beide concurrenten punten laten liggen, dat Den Dungen op 20 april kampioen wordt.

Anticiperend op deze mogelijkheid heeft RKVV Den Dungen besloten om a.s. zondag 20 april gezamenlijk met de bus te gaan naar Geldermalsen. Een dubbeldekker met de mogelijkheid om 80 personen te vervoeren zal omstreeks 12.45 uur klaar staan waarna de reis richting Geldermalsen zal worden ingezet. Iedereen die mee wil wordt van harte uitgenodigd om deze reis gezamenlijk mee te maken want onze jongens kunnen uw steun goed gebruiken. Het wordt een loodzware wedstrijd met kansen voor GVV op nacompetitie. Er is in de bus ruimte gecreëerd voor onze jeugdleden om gezamenlijk deze busreis mee te maken. Gelieve vooraf wel even kenbaar te maken of je gebruik maakt van deze service: aanmelden bij Hans van Lieshout 06 - 53131230.

Indien ons eerste elftal op 20 april Kampioen mocht worden willen we dat ook op een gepaste wijze vieren.

Wij nodigen dan ook alle leden, jeugdleden, ouders, supporters en sponsors uit om rond 17.30 uur naar het Clubhuis te komen om onze jongens op een grandioos kampioensontvangst te trakteren.

De verwachting is dat omstreeks 18.00 uur de bus zal arriveren vanuit Geldermalsen op sportpark Jacobskamp.

Daarom hou onze website zondag 20 april 2008 in de gaten want daar zal omstreeks 16.30 uur te lezen zijn of het bovengenoemde scenario van toepassing is.

Indien er het komend weekend nog geen beslissing valt zullen de activiteiten worden opgeschoven naar het laatste weekend 27 april 2008.

Terug naar het overzicht