•  

Seizoensafsluiting met een kampioenschap?

Komend weekend gaan onze jeugd- en seniorenteams het seizoen afsluiten. Naar we hopen met goede resultaten en een boel gezelligheid. Het is een goede gewoonte bij onze club dat er op de slotdag van de competitie door spelers, aanhang en begeleiders plezierig wordt teruggekeken op een mooi verlopen seizoen. Een geschikt moment ook om de teamsponsor (en anderen die het team gesteund hebben) hierbij te betrekken.

Op zaterdag gaan de jeugdteams (samen met ouders) het reguliere seizoen beëindigen. En wie weet levert deze laatste ronde nog kampioenen op. Zowel onze A-2, E-1, E-3 als de F-5 zijn in de race om na een mooie voorjaarsreeks een ereplaats te behalen. Als we zaterdag voor onze jeugdafdeling het seizoen waardig afgesloten hebben, mogen op zondag 27 april a.s. onze senioren na hun laatste partij in het seizoen 2007/2008 voor een gezellig onderonsje zorgen.

Het zal u niet ontgaan zijn, dat -juist op deze laatste speeldag- ons eerste elftal voor een indrukwekkend slot van de competitie kan gaan zorgen. In een rechtstreeks duel met de nummer twee wordt er op sportpark Jacboskamp gestreden om het kampioenschap. Veel mooier had het scenario niet bedacht kunnen worden. Dat betekent dat het druk wordt! En gezellig!

Onze actievelingen van de Nevenactiviteitencommissie hebben een leuk programma voorbereid om een kampioensfeestje te bouwen. We hopen er met velen plezier aan te mogen beleven. Spelers en begeleiders wensen we veel succes om deze spannende klus te klaren. U allen bent welkom om onze jongens te steunen en –naar we hopen- na het laatste fluitsignaal mee te genieten van een gezellig festijn!

Terug naar het overzicht