•  

Nu nog de laatste hindernis.

Komende zondag 27 april zal het moeten gebeuren. In een rechtstreekse confrontatie met nummer 2 op de ranglijst RKTVC valt de beslissing om het kampioenschap in deze vierde klasse D. Na de overtuigende overwinning op GVV moeten onze jongens nog eenmaal alles uit de kast halen om het laatste puntje binnen te halen. We weten dat voor beiden partijen de belangen groot zijn en hopelijk zullen de zenuwen niet al teveel mee gaan spelen in deze superfinale.

Als vereniging zijn we natuurlijk erg trots op onze jongens en hopen dat er een grote supportersschare zal zijn om onze jongens als 12e man te ondersteunen. Commissie activiteiten heeft een leuk voorprogramma in elkaar gezet waarbij de medewerking van vele jeugdleden gegarandeerd is. Onze eigen Dungense Groen Witte mascottes zullen aanwezig zijn, en zorgen als “Den Grote Kriek” en t’Kriekske wellicht voor veel entertainment. Jeugdleden worden dan ook uitgenodigd om spandoeken te maken en trommels, toeters, alles wat geluid kan maken is welkom mee te brengen.

Allereerst speelt het 2e elftal zijn laatste wedstrijd om des Keizers baard tegen OJC, waarbij het aanvangstijd is vervroegd naar 11.00 uur. Voor enkele spelers is het hun laatste officiële wedstrijd in de selectie en ze verdienen daarom een mooi afscheid, met hopelijk veel publiek langs de kant.

Om 13.30 uur treden op het hoofdveld onze F2 aan tegen het F4 team van RKTVC. Ook onze mini’s spelen om 13.30 uur een onderlinge wedstrijd ter opwarming van de wedstrijd van het jaar.

Daarom een verzoek aan alle supporters, sponsors, leden, jeugdleden om zondag 27 april iets eerder naar het sportpark te komen om van al deze leuke voorwedstrijden mee te kunnen genieten.

Terug naar het overzicht