•  

KAMPIOEN!!

Wat een geweldige apotheose van een fantastisch seizoen! Of je bij onze club nou in het eerste of in de mini’s speelt, je hebt er plezier in je sport!

Dat bleek op zaterdag 26 en zondag 27 april tijdens de seizoensafsluitingen! Onze E-1, E-3 en F-5 mochten zich de beste in hun klasse noemen. Het werd niet alleen voor hen, maar ook voor alle andere jeugdteams een buitengewoon sfeervolle dag.

Ongekend was het resultaat, de stemming en het feest op zondag 27 april 2008! Bij onze vereniging had men werkelijk alles uit de kast gehaald om er iets moois van te maken. Het werd een waar dorpsfeest. Meer dan duizend bezoekers deden Jacobskamp aan. De eigen leden, de supporters, sponsors, speciaal genodigden en andere belangstellenden beleefden een prachtige middag (en avond)! Deze bijzondere belevenis werd hen gegund door spelers en begeleiders van onze selectie! Den Dungen 1 zorgde namelijk in een spannend en enerverend duel tegen RKTVC voor een KAMPIOENSCHAP! Iedereen die Den Dungen een warm hart toedraagt, mocht in de vreugde delen! Een geweldig succes voor onze club, een mooi resultaat voor het team en een prachtige sportprestatie voor onze individuele voetballers.

RKVV Den Dungen is trots op het kampioenschap! Met dank aan allen die hieraan hun bijdrage leverden!

Terug naar het overzicht