•  

Tal van activiteiten...

KAMPIOENSBIJENKOMST

Nog steeds komen er felicitaties binnen vanwege het behaalde kampioenschap van ons eerste elftal.

Gelukwensen van voetballiefhebbber uit omringde dorpen, van sponsors, familieleden en andere bekenden van RKVV Den Dungen. Uit alle reacties blijkt vooral dat men het onze vereniging van harte gunt en dat Den Dungen 1 het uiteindelijk ook dik verdiend heeft!

Op informele wijze wordt er op 17 mei a.s. stil gestaan bij deze mooie sportprestatie. Tevens wordt dan in clubverband aandacht besteed aan de jeugdkampioenen.

TAL VAN ACTIVITEITEN

Dat we betrokken zijn bij een bruisende vereniging blijkt eens te meer als we de activiteitenkalender van de komende weken onder de loep nemen. Op vrijdag 9 mei a.s. het traditionele jeugdleidertoernooi. Goed voor de onderlinge verstandhouding van onze Gestelse voetbalverenigingen. Op zaterdag 10 mei a.s. de voetbalclinic. Een mooi initiatief van onze selectie en ongetwijfeld een prachtige ervaring voor de deelnemende jeugdteams. Daarna op 17 mei dus de huldiging van de kampioenen. Van 23 tot en met 25 mei sport, spel en plezier voor onze pupillen tijdens het altijd succesvolle en drukbezochte “pupillenweekend”.

Tot slot aandacht voor de enorme inzet die al onze vrijwilligers zo ongeveer dagelijks etaleren! Op 31 mei a.s. is er voor al deze clubmensen een feestelijke bijeenkomst.

Geniet ervan! Meer informatie over de verschillende activiteiten in het clubblad en op de website.

Terug naar het overzicht