•  

Vooraankondiging Vrijwilligersdag

Alle genodigde vrijwilligers krijgen een uitnodiging thuisgestuurd voor zaterdag 31 mei a.s.

Het is de bedoeling dat we deze middag om 17.00 uur starten met een gezellige doe-activiteit. Na het ‘’actieve” middagprogramma is er een samenzijn in ons Clubhuis “De Lange Jan”, waar de uitbaters voor de nodige drankjes en een lekkere hap zullen zorgen.

Ook zal er even stilgestaan worden bij de verkiezing van de "Vrijwilliger(s) van het Jaar” die gekozen zal worden uit hopelijk vele genomineerden.

Wie komt (komen) in aanmerking? Iedere vrijwilliger (of groep vrijwilligers) uit onze eigen vereniging kan worden aangemeld voor de titel vrijwilliger(s) van het jaar. Wij denken hierbij aan een persoon of een groep personen die zich het afgelopen jaar heeft of hebben onderscheiden, actief zijn geweest, en/of vernieuwend bezig zijn geweest tijdens hun vrijwilligerswerk. Wij zijn op zoek naar deze personen onder ons.

Kent u zo iemand of zo’n groep binnen onze vereniging, meldt ze dan gerust aan via dit e-mail adres groenwitter@rkvvdendungen.net

Iedereen kan iemand nomineren, maar dan graag wel gemotiveerd ondersteund. Uit de genomineerde zal op zaterdag 31 mei door alle aanwezige vrijwilligers, met het invullen van een stembiljet, gekozen worden wie de titel, “De Vrijwilliger(s) van het Jaar” zal krijgen.

Het is een aanmoedigingsprijs, een teken van waardering aan die persoon, of personen, omdat ze zich het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt.

Commissie Nevenactiviteiten

Terug naar het overzicht