•  

Waardig afscheid Theo van Vessem

Het overlijden van Theo van Vessem heeft niet alleen bij zijn familie, maar ook bij onze voetbalvereniging een grote leegte achtergelaten.

De dood van een persoon die veel voor een vereniging, voor een team en voor individuele leden betekend heeft, leidt tot verdriet en een droevige stemming. Onze vereniging heeft op een waardige manier afscheid genomen van Theo. We brachten een laatste groet in de stijl zoals Theo dat gewild zou hebben. Spelers en begeleiders waren elkaar tot steun. Aan onze dankbaarheid voor het vele werk dat Theo voor onze vereniging heeft verricht hebben we uiting gegeven met troostende, bemoedigende en emotionele woorden, met bloemstukken en door het betuigen van medeleven aan de familieleden. Op de website zijn de diverse teksten rond de dood van Theo te vinden. Het condoleanceregister zal aan de familie worden overgedragen.

Op zondag 7 september a.s. zal het eerste elftal bij de eerste competitiewedstrijd in en tegen Sint Michielsgestel met rouwbanden spelen. Tevens zal een stiltemoment ingelast worden. Een woord van dank is op zijn plaats aan diegenen die op welke wijze dan ook belangstelling getoond hebben bij het overlijden van clubman Theo van Vessem. U was zowel zijn familie als onze vereniging hiermee tot steun!

Theo zal voor altijd in onze herinnering voortleven!

Terug naar het overzicht