•  

DE START VAN EEN NIEUWE COMPETITIE

Ondanks het feit dat we gedurende de zomerstop hebben kunnen genieten van veel grote sportevenementen, kijken we met zijn allen toch ook weer uit naar alle activiteiten die plaats gaan vinden binnen onze eigen vereniging.

Het blijft een aangename bezigheid om topsportwedstrijden te volgen, maar je actief opstellen als vrijwilliger, supporter of voetballer bij je eigen club geeft mensen ook een geweldige voldoening.

Tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen bleken de zaken organisatorisch soepel te verlopen en was het enthousiasme en de betrokkenheid weer duidelijk merkbaar bij onze verenigingsmensen. Talrijke clubmensen hebben zich geweldig ingezet om ervoor te zorgen dat we komend weekend met opnieuw 10 seniorenteams (mooi voor een club als Den Dungen dat we dit grote aantal nog steeds kunnen handhaven), 7 juniorenteams (2xA, 2xB en 3xC) en 17 pupillenteams (de instroom bij de mini’s blijft ook gedurende het seizoen doorgaan) van start kunnen gaan in de competitie van het seizoen 2008/2009.

De vaandeldragers van onze vereniging spelen een klasse hoger en heel de vereniging kijkt ernaar uit hoe onze jonge ambitieuze groep het samen met het nieuwe begeleidingsteam gaat doen. Ons eerste elftal zal een voorbeeld willen zijn voor de rest van de vereniging: met sportief en aantrekkelijk voetbal tracht men resultaten te behalen. Hun goede voorbeeld zal hopelijk doorwerken bij alle andere teams van onze vereniging.

Gezamenlijk gaan we proberen goede uitslagen te boeken, maar we moeten ons vooral realiseren dat we er ook voor elkaar zijn als er eens tegenslag komt. Niet wanhopen bij een verloren partij, maar samen (zowel spelers als kaderleden) de schouders eronder zetten en met vertrouwen in elkaar met veel plezier je voetbalhobby blijven bedrijven. Vanaf deze week houden we u weer wekelijks op de hoogte van het Dungense voetbalnieuws via de Groen Witter en de website.

We wensen jullie veel succes en sportiviteit toe in het nieuwe seizoen! We gaan met gepaste trots de eer van RKVV Den Dungen hoog te houden!

Terug naar het overzicht