•  

Nieuw seizoen, nieuwe start met voorprogramma

Komende zondag speelt Den Dungen 1 haar eerste thuiswedstrijd tegen de v.v. Baardwijk uit Waalwijk. Na de heroïsche strijd afgelopen zondag bij Sint Michielsgestel die helaas met een kleine nederlaag werd afgesloten kunnen onze jongens zondag 14 september revanche nemen en proberen de punten in eigen huis te houden.

Er staat uiteraard die dag meer op het programma want om 11.00 uur start de wedstrijd Den Dungen 2 - Emplina 2 en hopelijk kunnen onze jongens van het tweede de goede seizoenstart voortzetten. Daarna trappen om 13.20 uur onze E1 pupillen af tegen de E1 van de v.v. Baarwijk voor een onvervalste opwarmer in stijl. Onze E1 wordt om 13.00 uur verwacht op het sportpark. Naast de presentatie “pupil van de week” proberen we rondom de wedstrijd de nodige gezelligheid en sfeer te creëren zoals u van ons gewend bent.

Daarom een oproep aan allen: supporters, sponsors, leden, jeugdleden, etc om komende zondag onze jongens te ondersteunen in hun wedstrijden, met hopelijk een goed resultaat na afloop. Tot zondag………………………

Terug naar het overzicht